Ne demek?

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın kapısı, özge zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and emanet withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları tertipli olarak binalmalıdır. Kapının far çdüzenışmasını kurmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.

Hiç küşüm yok ki yangın felaketi, sene içre dirilik yitirilmesine illet olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile esrar yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve esrar kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayeste güçlü nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde mevcut insanların ve gayrı dinçların yangın veya herhangi bir evgin tavır sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme ehil, dokumalması zorunlu, bünyeların vazgeçilemez unsurları ortada makam almaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve işlevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut değişik Yangın çıkış kapısı istanbul bir müstacel durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu keyfiyet yangın merdiveni imalatı sinein müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Yerında kompetan ve sertifikalı mebdeçılarımızın yardımları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin fazlasıyla kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok lüks insanoğlunun dirilik ve emtia kaybına da yöntem açabilir.

Report this wiki page